Twingly statistik

måndag 31 augusti 2009

Vad gör man åt dårarna i trafiken?

Var och en som kört bil i någon större omfattning i Malmö vet att man förr eller senare råkar ut för dårar som kör efter sina egna regler.
I kväll inträffade det ännu en riktigt otäck olycka när några killar med en körkortslös förare i en stulen bil körde mot rött rakt in i en annan bil som just kört ut för grönt ljus.
Bara för några dagar sedan var det en galning, en körkortslös förare, på stulen mc som körde rätt in i sidan på en personbil.
Frågan är väl vad man kan göra för att förhindra sådant här. Är vi verkligen tvungna att leva med att vi ska omges av potentiella mördare när vi ger oss ut i trafiken?
Sedan undrar jag dessutom vad det är för människor som lockas till en sådan här olycksplats. Tydligen har ett hundratal personer dragits som magneter till kvällens olycka och räddningspersonalen hade fullt sjå med att hålla en del närgångna borta.
Det låter helt vridet.

Jah Hollis

Andra bloggar om: , , , , , , , ,

6 kommentarer:

Anonym sa...

Stryp invandringen totalt så minskar dessa olyckor!

Maria Berg sa...

Man är nyfuken av naturen man vill veta vad som hänt men jag hade inte vågat titta.


Man möts på bussen, tar var sin öl och sedan blir det liksom två tandbostar gulligt...hihihi MB

Jah Hollis sa...

Anonym: Du verkar dra väldigt långtgående slutsatser av något du vet väldigt lite om. Men är det inte rätt typiskt för somliga: att prata utan att tänka först?

Anonym sa...

Lås in dom i en liten låda i 20 år.
Fyfan..

Anonym sa...

I vissa stater i USA klassas en bil som ett dödligt vapen om det hanteras vårdslöst (ung. som om du använde pistol/kniv/stickvapen etc). Dvs om du kan bli åtalad för användning av dödligt våld/misshandel/dråp/mord vid en olycka om du är vållande. Helt plötsligt handlar det om andra straffsatser och påföljder för en oansvarig bilförare. Mycket är skit i USA men inte detta.

Anonym sa...

typiskt araber utan kk