Twingly statistik

fredag 25 april 2008

En listig kuggfråga och en ny MFF-vinst

Quizet i onsdags blev väl inte någon större succé, i alla fall täv-
lings-
mässigt, eftersom vi bara lyckades mönstra ett två-
mannalag. Plus lite förstärkning av en laglös som dök upp i slutet av tävlingen.
Dock var jag ytterst nära att svara rätt på en av de listigare av de fem frågorna som alltid ställs individuellt efter själva tävlingen.
Jag var faktiskt den ende som verkade ha fattat vad svaret gick ut på, men jag tänkte så att säga inte tanken helt ut innan jag svarade.
Men mitt svar gjorde att det gick upp ett ljus för ytterligare en av alla tävlande som då genast kunde ge det rätta svaret.
Ni ska få frågan i slutet av inlägget här, så får vi se vad ni svarar (och det är kanske lättare när man inte känner stressen att vara först att svara).
MFF spöade planenligt Norrköping på Malmö stadion, även om det inte var någon helt övertygande seger. Roland Nilsson fick något väldigt vilt och oroligt i blicken och hela sin kroppshållning den sista kvarten sedan MFF, som ledde med 2-0 och hade en man mer på plan, släppt in ett riktigt skitmål.
Och i Stockholm tycks man inte längre kunna spela ett fotbollsderby utan att det är något som går snett. Nu skyller alla på alla efter bråket som följde på matchen AIK-Djurgården.
Någon som kan ge ett seriöst svar på varför det har blivit på det här viset ?
Ja och så frågan på quizet i onsdags kväll då:
"How many grooves are there on a standard LP-album?"
Well?

Jah Hollis

Andra bloggar om: , , , , , , , , , , , , , ,