Twingly statistik

onsdag 16 april 2008

Inte bra när jobbet blir drömjobbet

Mitt förra blogginlägg, om en eventuell guds ansvar för mordet på tioåringen Engla, fick en respons jag aldrig tidigare fått på något av mina inlägg.
Jag brukar känna mig nöjd om jag får gensvar i form av tre, fyra kommentarer, men här lyckades jag visst i alla fall engagera några fler att skriva ner sina tankar.
För de välbesökta bloggarnas skribenter är ju detta ingenting, eller åtminstone vardagsmat.
Men jag hade tänkt bidra med något slags sammanfattande svar till alla tänkvärda kommentarer, fast just nu hinner jag helt enkelt inte.
Jag har inte skrivit på bloggen på ett par dagar, och det är också ovanligt för min del.
Orsaken är helt enkelt den, att jag börjat min jobbperiod igen och att tiden knappt räcker till för att jag ska kunna sitta framför datorn någon längre stund.
Måndag och tisdag har varit oerhört intensiva, och inte på något direkt positivt sätt, och när jag väl kommer hem mitt i natten ska jag varva ner och sedan sova och sedan är det snart dags att dra till jobbet igen (om cirka en halvtimme nu närmare bestämt).
Det tar på krafterna, och när man sedan, som jag gjort i natt, till råge på allt drömmer att man fortfarande jobbar, ja då är det bara för mycket.
I dag är det hur som helst mitt gudbarns dopdag.
Hur anti-religiös och ogudaktig jag än kan verka, så tycker jag, som gudfar, om att skicka henne en hälsning den dagen.
Och några trisslotter för att det inte ska bli alltför andligt.

Jah Hollis

Andra bloggar om: , , , , , , , , , , , , , , ,

4 kommentarer:

Sånger från nedre botten sa...

Don Hollis?

Jah Hollis sa...

Något ditåt, ja. :-)

Eva Nygren sa...

Det var fint, Don Hollis. Då ska jag kalla mig Donna Nygren när jag tänker på mitt gudbarn!

Angåender reaktionerna på din post om Engla så var det väl något av det mest förfärliga vi alla kunde tänka oss. Men jag minns att inte så långt tillbaka i tiden var det ett annat blogginlägg du skrev som väckte mycket uppmärksamhet, om Hamasattacken. Det är intressant vad som väcker uppmärksamhet. När jag skriv om vintertid hade jag en kurva som gick rakt uppåt på Bloggtoppen.

Jah Hollis sa...

Somliga bloggare får ju uppmärksamhet vad dom än skriver. Och vi som skriver så intressant får vara glada om vi får 15 kommentarer. :-(
Gudbarnet vann i alla fall 75 kronor på lotterna och föräldrarna har viskat om att det är ett tackbrev på väg.
Sådant värmer en gammal Don.