Twingly statistik

lördag 12 april 2008

George W Bush har fått många att gråta


USA:s president, George W Bush, ska ha blivit så rörd vid en minnesceremoni nyligen över en amerikansk soldat som stupat i Irak, att han började gråta.
På bilden från tillfället, som Aftonbladet publicerar, ser Bush ut som han både gråter och svettas.

Och man kan tänka sig att det finns anledning för honom att göra båda delarna.
Michael Monsoor, som hedrades vid ceremonin i fråga, är ju inte den ende amerikan som dött i kriget i Irak.
Och antalet irakier som strukit med är ju mångdubbelt så stort som antalet amerikaner, och andra utlänningar som blivit krigets offer.
Tanken på det borde få George W Bush att både gråta och svettas betydligt oftare.
Precis som han genom sitt krig fått så många andra att gråta.

Jah Hollis

Andra bloggar om: , , , , , , ,

5 kommentarer:

Anonym sa...

ca. 3-4miljoner Iraikier... 70% barn...

Sedan första gulfkriget...

Och, förutom de över 1 miljon veterenar som beviljats stöd för krigsskador sedan 90-91...

Antagligen siktar vi på massdöd som inte skådats tidigare...

Skillnaden är att den vinnande makten, skiter i dess egna...

Anonym sa...

Alla gnäller om Oljekrig och Oljepengar. Ok sant eller falskt tänker jag inte lägga mitt ord på för ingen kommer få veta hela sannigen och alla får gissa och ha sina teorier. Men två saker e helt säkra...

Det va och är INTE bara USA som ville och vill ha Iraks olja, det e vi, hela världen, du och jag så vi kan köra våra bilar, värma våra hus och få billiga produkter gjorda på just råolja. (dessutom så högt beskattad så svenska staten tjänar multi och därför inte heller klagar) Både Frankrike, England och en handfull fler länder (I bolagsform) handlade med Irak Olja redan innan kriget, men USA stoppade dubbel moralen och kastade ut alla "två ansikten".

Det andra jag måste säga är att vi i Europa ska vara väldigt glada att "hotet" från saddam mot Europa är borta, utan att vi behövt kriga om det. Annars hade dessa Fransmänn, Engelsmänn (som gick med USA när dom fattade att det inte gick att hålla i sin olja) och alla andra "två ansikten" matat saddam så hans armer (som en gång i tiden va 4e störst i världen) skulle legat och prick skjutit (Japp, hans raket radie räckte över HELA Europa) stortstäder så fort han ville. (För det e ingen hemlighet att han sammarbeta med terrorister och många terrorist grupper har hotat Europa)

Sista ordet för att inte skapa offtopic. Det är soldater som dom Bush senast grät över som har räddat oss Europeer, så visa lite tacksamhet och respekt. För Bush(om han har fel eller rätt kvittar) är dom här soldaternas högste ledare. För nästa gånga kan det vara vi som krigar och har familj som dör för andra. (Som USA faktiskt gjorde för oss Europeer innan i historien, annars hade vi alla Exempelvis pratat Tyska idag)

Ni kan tycka att jag pratar i nattmössan och fortsätta att vara anti Amerikaner. (jag är neutral men är tacksam att slippa det dom tagit på sig) Ni kan tycka att dom fick all olja, men det tror jag dom förtjänar efter att ha hjälpt oss att bli av med "Terror" fästet och åter igen hjälper Europa från undergång, fast vi är för pantade att förstå det.

Chrylle

Pman sa...

Sadam jobbade inte med terrorister.....hallå.. när ska ni sluta med det här BS....
PS. största vapenlevarantör till Sadam va väl USA...läs på...

Anonym sa...

pman sa...
största vapenlevarantör till Sadam va väl USA...läs på...
___________________

Jag har läst på, men inte i svensk sosse proppaganda.

Det var Bofors som sålde till Irak, andra företag till och från men Bofors va huvudleverantörerna. Men det kan ju inte svensk proppaganda gå ut och skrika om eller hur?

Så cirkeln e sluten, Dubbel moral länderna köper oljan som Irak ger i storsta del till Bofors... Wow Sverige, vilket KLIPP!!!
Sen köper vi olja av dubbelmoral länderna så vi kan gå med fritt samvete. Smart va?

P.S. Sen ingick det ju såklart utbyttes affärer med olja och vapen mellan olika länder och Irak, som Tex Frankrike.

Sånger från nedre botten sa...

Såvitt jag vet är inte Hans Blix sosse (vad nu det skulle ha med saken att göra?). Sydsvenskan eller Svenskan kan inte heller gärna anklagas för att vara socialdemokraternas husorgan. I dem finns intervjuer med en av dem som har bäst på koll på huruvida Irak hade massförstörelsevapen eller var ett terroristnäste, Hans Blix som var FN:s utsände inspektör.

http://sydsvenskan.se/varlden/article310283.ece

http://www.svd.se/nyheter/utrikes/artikel_1000639.svd