Twingly statistik

tisdag 22 april 2008

Orsaker till glädje och förväntan

En dag kvar på ett, som vanligt, rätt tufft arbetspass.
Och ett par riktiga glädjeämnen har lyst upp kvällen.
Först MFF:s insats mot Halmstad som jag kunde följa via gammal hederlig radio på jobbet. Det vinglade fram och tillbaka, men avslutningen blev ju bara så grandiost rätt.
Nu börjar jag tro att vårt FF-lag här i Malmö ska kunna ta upp kampen mot Kalmar FF som ju faktiskt hittills levt upp till alla krav och redan skaffat sig en remarkabel ledning i allsvenskan.
Glädjeämne nummer två, och det är det bästa, väntade på mig när jag kom hem efter jobbet. Ett litet brev från gudbarnet som tackade för kortet jag skickat henne till dopdagen och för trisslotterna som givit henne sjuttiofem kronor i vinst.
Det är en sådant brev man kan plocka fram när man sitter på hemmet en gång, och bli lite glad och nostalgisk när man läser det.
Förväntan då?
Jo det har jag ju på den kommande ledigheten, där det tydligen finns chans till fortsättning på det fina vädret som varit de senaste dagarna.
Och nu säger jag bara: God natt!

Jah Hollis

Andra bloggar om: , , , , , , , , , , ,

2 kommentarer:

Eva Nygren sa...

Här är nu gudagott att vara. Speciellt för en gudfar, va? Men visst är det fantastiskt nu? Jag gillar också skarpt den där lilla "nip in the air" som engelsmännen säger. Lite småkallt men stark sol. Gött!

Jah Hollis sa...

Nästan varmt när man åker till jobbet på dagen.
Kallt när man åker hem.
Och i natt var det en fantastisk fullmåne som hängde lågt över sydkusten.