Twingly statistik

måndag 31 januari 2011

Redan dags att bestämma tid för semestern

Bagdad, Kairo, Tunis, Minsk eller kanske Pyongyang?
Ja det finns ett antal ställen att välja på om man ska bestämma vart man inte ska åka på semester.
Frågan är om man överhuvudtaget ska åka någonstans på semester i år, eller helt enkelt hålla sig hemma och hämta krafter inför nästa arbetsperiod.
Det gäller att tänka igenom saken snabbt, för senast den 20 februari vill chefen veta när jag planerar att ta semester den här sommaren.
Det är snabba ryck.
Nyss var det kolmörkt närmast dygnet runt och Skåne hölls i ett gastkramande vintergrepp.

Nu ska man börja fundera på semester och flera månader i förväg bestämma när man vill vara ledig.
Jag får nog till att börja med sova på saken.
Kanske får jag svaret i mina drömmar.

Jah Hollis

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , ,

3 kommentarer:

Nett sa...

Kan vara svårt att lämna in om semester redan så här tidigt på året, så har vi det på vår arbetsplats varje år. Så i helgen la jag in om v 29 och 4 veckor framåt. Hoppas på bra väder då i allafall, resmål däremot är inte klart än, men det skall väl hinnas med :)

Jah Hollis sa...

Det är bara att hoppas att du har valt de rätta veckorna. Jag brukar själv välja någon gång i slutet av sommaren (ja kanske övergången juli-augusti). Dels för att det brukar vara rätt bra väder då, dels därför att då har man sitt härliga kvar när andra börjar jobba igen.

Leena sa...

Det är egentligen helt tokigt att resa bort från Norden på sommaren. I år har vi bestämt oss för att stanna hemma på sommaren och göra en kort stadstur på våren och en liten vandringsresa på hösten. Då får man det bästa av världar! Tror vi!