Twingly statistik

tisdag 3 juli 2007

Någon som kan HP Photosmart 3210?

Jag tillhör den där lyxiga skaran som satsade på så kallat hyrköp av dator och skrivare via jobbet för drygt ett år sedan. Tyvärr högg ju Anders Borg och kompani snabbt på den förmånen för att kunna dela ut pengar till folk som behöver hjälp med att putsa parkettgolven.
Nåväl, skrivaren är en HP Photosmart 3210 All-in-one och där började efter en tid pappersmatningen att krångla. Jag fick hem en ny på garantin, men den fungerar ännu sämre.
Den går igång och låter som ett tröskverk, sedan sätter den igång med enhetsunderhåll. Helt OK, det ska den ju göra när man startar den första gången.
Men sedan kommer meddelandet "Fel! Tryck OK för att fortsätta."
Då gör man det och så händer samma sak om igen och sedan fortsätter det som en evighetsmaskin. Någon som vet hur man löser detta?
Jag trodde HP var kvalitetsgrejor, men jag börjar tvivla.

Jah Hollis

3 kommentarer:

Ankan sa...

Har även jag HP, inte samma lika modell dock. Den har också strulat, mer eller mindre från första början. Man måste hjälpa den på traven med varje papper man vill ha utskrivet. Mycket irriterande.

Jah Hollis sa...

Det var så problemen började med min. Antingen tog den inga papper eller tio på en gång. Men man hoppades ju den nya i alla fall skulle fungera.

Sånger från nedre botten sa...

HP här oxå och gissa vad som hände efter ett par veckor: Kortslutning i en kabel. På två ställen! Efter servicen kom alla dessa skojiga felmeddelanden upp som Jah beskriver samt nåt tjafs om att papper fastnat, vilket det inte hade. Damen fick ta hand om alltihop, hon är proffs på att få nya grejor, kompensation och hela köret. Själv begriper jag mig inte på sånt heller.