Twingly statistik

tisdag 17 juli 2007

Och vad bevisar man med detta då?

Aftonbladet skriver i en hyllningsartikel till en av sina egna mer enfaldiga medarbetare, hans blivade fru och hans bror om hur denna trio är "Bloggvärldens kungafamilj". Som stöd för detta har Aftonbladet det faktum att alla tre återfinns på de övre platserna på Aftonbladets egna lista över de mesta lästa bloggarna i Sverige.
Och vad innebär det då att ligga i topp på en topplista? Kvalitet, kanske?
Nja, på topplistan över de mest sålda singlarna i Sverige just nu hittar vi en skamlös reggae-rip off av Markoolio. Upp med händerna alla ni som anser att det är högsta kvalitet!
Etta på albumlistan är Lasse Stefanz.
Say no more!

Jah Hollis

6 kommentarer:

XmasKid sa...

Så, Markoolio härjar fortfarande på listorna därhemma? Otroligt...

//sop sa...

Jag känner mig Så inne- har inte läst nån av de där bloggarna, har inte hört Markoolios låt o inte Lasse stefanz nya platta- heller- Även om jag ibland kan ha en liten svaghet för Lasse Stefanz, jag har några samlingsalbum- får man det o ändå läsa här? ;-) Tänk på att när jag var 15 var Flamingo som störst! :-D

Jah Hollis sa...

Alla är välkomna att läsa här. Och har du inte varit inne på de där innebloggarna har du definitivt inte missat något. Det är skit om något.

Sånger från nedre botten sa...

Om du är skvallerjournalist på sveriges största tidning och bloggar på densamma och får gratis reklam (med lagom provocerande rubriker) för den vore det väl fan i mig ett under om de inte lyckades få mängder av uttråkade människor att besöka sidan. Och som sagt, det har knappast nåt med kvalitet att göra.

//sop sa...

Vet inte om jag läser nån "inneblogg"-Mats Strandberg då, den har jag läst sen jag själv började skriva. Apropå bloggare, hörde en del av Läckberg i Sommar idag, hon var rätt tråkig-men hyfsad musik !

TDK E-195 sa...

Markoolio är kung. "Ingen sommar utan reggae" är årets bästa låt!