Twingly statistik

söndag 12 oktober 2008

Full fart rakt in i evigheten...


Jag har ännu inte hört någon i bekantskapskretsen beklaga att den österrikiske, högerpopulistiske politikern Jörg Haider dog i en trafikolycka i lördags morse. En jag talade med kallade till och med dödsolyckan för "en glad nyhet".
Själv har jag, hur illa jag än tycker om sådana som Haider och det de ställer till med, svårt att glädja mig över en människas död.
Nu visade det sig att Haider nog får skylla sig själv (om man kan göra det som död) för det som blev hans hädanfärd. Enligt åklagarmyndigheten körde han i över 140 kilometer i timmen på en 70-sträcka när han var på väg hem från en nattklubb.
Hurvida han tagit sig några järn på nattklubben innan han satte sig i bilen vill däremot inte åklagarmyndigheten berätta.
En hastig koll på de senaste viktiga nyheterna gjorde mig också medveten om att en av våra nya stora medieikoner, den unga bloggarprinsessan Blondinbella, ska ta en paus i sitt bloggande.
Ni som saknar henne är välkomna till min blogg i stället. Jag är förvisso n-å-g-o-t äldre än hon är, jag är dessutom man och inte på långa vägar lika bildskön som hon är.
Men jag har en mycket spännande och trevlig och ibland lite utmanande blogg.
Så välkomna alla ni vilsna får!

Jah Hollis

Andra bloggar om: , , , , , , , , , , ,

8 kommentarer:

Anonym sa...

För att hastighetsmätaren råkade fastna på 142 km/h efter kraschen till att dra slutsatsen att det var så fort bilen gick vid olyckstillfället är nog lite väl spekulativt...

Anonym sa...

hörs det hela vägen til sta'n hur jag gapskrattar - skulle tro att de flesta av blondinbellas läsare är hyfsat långt borta från att läsa din blogg. Däremot skulle de ju tjäna en hel del på att byta - både mentalt och ekonomiskt:D

Mikael K sa...

Jag känner mig inte alltför vilsen men ett "Bää!" är aldrig fel.

Pumita sa...

Kände mig lika kluven inför Haiders död. Jag gläds inte över hans död men jag kan inte säga att jag är ledsen heller.

Jippii, jag ser framemot dagens outfit imorgon! *asg* ;)

Anonym sa...

Jag tvivlar på att Blondinbella´s läsare går att övertyga att byta till "Världen enligt Jah Hollis".

De är ju nöjda med att få reda på vad en liten blonderad tjej ska ha på sig, använder för smink, gillar för killar, ska äta till lunch, mm mm.

/Ingrid

Susanne sa...

Vad bra att du övertar Blondinbellas plats! Ser fram emot många inlägg om dina kläder och alkoholvanor. Och förstås mängder av foton på dig själv. :)

Nej, att glädjas åt någons plötsliga död skulle jag nog aldrig få för mig, hur mycket jag än ogillar personen i fråga, eller rättare sagt det han står för.

Cliff Hanger sa...

Jag gläds inte heller åt dödsolyckor. Men, det kunde ha varit värre. Jag hörde nyheten först på Ekot, och då sa de i ingressen: "Politiker omkom i bilolycka". När de sedan talade om vem det var tänkte jag att det fanns mycket värre alternativ på politiker som det kunde ha gällt...

Jah Hollis sa...

G: Hur vet du att hastighetsmätaren skulle ha fastnat på den hastigheten? Det har jag inte läst någonstans.

L: Jag tyckte jag hörde något uppifrån kusten

Sedan har jag visst inte övertygat alla om att jag kan vara den nya Blondinbella. Vänta bara ni! :-D

S: När det gäller att berätta om alkoholvanorna är jag nog lite av en föregångare. Sök på öl och whisky i min blogg ska du få se. jag har dessutom modebloggat - minst två gånger.