Twingly statistik

söndag 5 maj 2013

Skyltsöndag den 5 maj: Gla’ me’ chokla’


Maxi i Västra hamnen i Malmö, granne med Turning Torso, brukar alltid kunna förse mig med fina skyltar. Så även denna helg.
När jag tagit bilden sade tjejen bakom disken: ”Fast den gäller ju inte nu. För nu lyser ju solen!”
Så sant. Nu ska det bli åska i veckan och sedan ostadigt igen. Så jag kanske skulle ha bunkrat upp med lite chokladbollar.

Jah Hollis

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

8 kommentarer:

Pumita sa...

Hehe, definiera soligt väder, tack! Det här måste vara en fråga för konsumentombudsmannen! ;) Undrar också hur mkt godsakerna kostar när det är normalpris. Rolig skyltar trots att man blir lite virrig... eller kanske just därför! =)

BP sa...

Hahaha! Tack för påminnelsen. Men om du hade läst min blogg (regelbundet, vilket du inte har;-)) så visste du väl att sådana skyltar/varor inte är ett dugg frestande för min del. Ta Pickwicks i stället - då är "we talking";-)

llh sa...

Haha man blir alltså inte bara lycklig av choklad man blir självlysande också eller? Fast om det stämmer som du säger att solen snart försvinner igen måste jag nog tröstäta en eller annan pralin på divanen ;)

Mona sa...

Smart försäljningstrix. Att trösta sig med choklad fungerar bra. Åtminstone för en liten, liten stund.

Anita - Malta sa...

Herrejisses !! Är det verkligen tillåtet med sån falsk reklam ;-) Men med tanke på den passande skylten till Skyltsöndag skulle det ju inte varit någon poäng alls om du fått gratisprov på chokladen trots solsken. Ha en skön vecka trots eventuellt åska. Då kan du passa på att bunkra upp ordentligt. Choklad sätter fart på endorfinerna ;-)

Mina fotostunder sa...

Häftig skyltidé!
Ja det blir ofta man får trösta sig med choklad denna långa vår.

Anonym sa...

Uj uj uj, tycker jag har haft en del gråa dagar på sistone, så jag bunkrar nog upp rejält med choklad. Strunt samma om midjemåttet växer, bara jag får choklaaaad!

Susanne sa...

Normalpriset för en chokladbit hos vår egen Maya choklad här i stan är just åtta kronor och de är otroligt goda, gjorda av ägaren själv. Fast det är kanske de på din bild också.