Twingly statistik

lördag 18 maj 2013

Veckans fönster 225, Syttende mai: Televisivt


Fredag igen och nytt fönstertema, Televisivt, hos Susanne.
Ja, det hänger naturligtvis ihop med att det upphaussade musik- och tv-jippot Eurovision Song Contest, ESC, avgörs i här i Malmö i veckan med final i morgon, lördag i Malmö Arena.
Själv tycker jag nog det i media tagit lätt hysteriska former och man utpekas nästan som en förrädare om man inte tycker det är jättekul.
Nej, låt de som gillar det ha sitt, men lämna oss som inte bryr oss i fred. 
Och det televisiva i min bild det får ni allt fundera ut själva. Titita bara noga så.
Fler bilder på temat finns här.

Jah Hollis

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

19 kommentarer:

Jah Hollis sa...

Titta lite snett upp över det kyssande paret. Där finns TV4:s skylt och de har redaktion innanför de där fönstren.

Anita - Malta sa...

Ähh.. skulle ju precis skriva min fyndiga kommentar men kom helt av mig när jag ser att du redan avslöjat svaret.
Nåja.. snygg bild ! Televisivt helt klart och väldig mycket annat att finna på ditt foto. Gillar verkligen speglingen i fasaden. Snyggt.
Vem bryr sig om ESC.. ;-) Känner mig som en förrädare men kikade ändå på SVT Play igår för att se om Malta skulle komma med i finalen. Snabbspolade mig igenom alla låtar !! Två timmar är bara för mycket. Tycker jag alltså. Ha en skön helg i Malmö !!

Della sa...

Jag lyckades också hitta det televisiva och kände mig så duktig. :). Nix, jag bryr mig inte om ESC och vet nog faktiskt ingen annan som bryr sig heller. Mediagrej.

Violen sa...

En intressant och innehållsrik bild med TV4-skylten lite undangömd! Här är ytterligare en som inte ägnar ESC en tanke!

Stare Ström sa...

Visst ser jag skylten- när du hade pekat ut den!

Anita A sa...

Visst hittade jag den knallröda fyran på fasaden :). Melodifestival eller numera ESC får klara sig utan mig.

larans sa...

Men visst är det lite positivt för Malmö med allt som händer runt själva ESC. Det har ju tom spillt över lite till Lund.
Svårt att hitta det televiserade inslaget i din bild (den vackra speglingen i glasfasaden tog ju all uppmärkssamhet), men visst fanns den där.

Leovi sa...

If I like your reflection, a wonderful photo!, This building is truly spectacular!

Leovi sa...

Yes, tonight I will see Malmö on television. I hope Spain is properly classified. Lucky for Sweden!

Erik Semlan sa...

TV 4 syns tydligt på husfasaden, så du får mer än godkänt med både kyssande par och fotograferande man i din fönsterrika gatufoto.
Vilken snygg, lite förvrängd spegelbild på ett äldre hotell också i fotot. :-)
Visst kan jag förstå att många bryr sig om ESC, jag tillhör skaran till en del. Blir en lång kväll, finalen lär hålla på länge med många deltagande länder!

Maria LENN Thunholm sa...

Fin gatubild!

Tja, ESC var roligt förr när artisterna sjöng pà sina egna spràk, dà var det ett kulturellt utbyte vilket intresserade mig... Gäspar àt dagens ESC...

Pysselfarmor sa...

Ja jag har då ingen aning om de andra ländernas tävlingslåtar. Läser i tidningen att Danmark tippas som vinnare och jag har ingen aning hur deras tävlingsbidrag låter.

Susanne sa...

Visst hittade jag snabbt den stora fyran på väggen där. Har ju lagt märke till den när jag gått förbi och undrat lite över på vilken våning de håller hus. Spegelhuset gillar jag skarpt.

Rajson sa...

Japp där har vi lillebror till Svt representerat med puss och allt där till!
Du nu har jag fixat ett foto med massor av människor!!!!

Carl-Axel sa...

Ja här fick man titta televisivt för att hitta den lilla skylten.

Anni sa...

Det här fotot är så innehållsrikt att det påminner om en del böcker som barnen läste, där man skulle hitta detaljer i ett myller av färger och former. Så mycket att se och upptäcka!

Anonym sa...

Ja men tv4 skylten såg jag direkt med mina skarpa ögon. Tycker mig även ana en gammal hotell-skylt som speglar sig i glaset, den får du studera närmare och visa oss.

Leena sa...

Ja, till och med jag såg skylten. Jag tittade på eländet igår men vet inte egentligen om det var värt det. Nästa år skippar jag nog det.

llh sa...

Ja nu är den överstökad iaf och själv förhåller jag mig lika kallsinnig till esc som till wm i ishockey. I din bild är det spegelhuset som väcker nyfikenhet även om mitt falköga såklart spanade in den karaktäristiska fyran omedelbart ;)