Twingly statistik

måndag 28 september 2009

Vad krävs egentligen för att bli kändis?

Måndag förmiddag och nu känns det som om hösten börjar likna höst och inte sommar. Det är helt OK för min del, jag ska strax ge mig av för att börja jobba igen efter en ledighet som svischat iväg alltför fort.
Jag såg i en kvällstidning i går att ännu ett av dessa meningslösa lek/tävlingsprogram som tv-kanalerna tampas om tittarna med hade kommit till sin final. "Kändisdjungeln" i TV4 hade korat sin mästare – ta-taaaaa! - Karl Petter Bergvall.
Karl Petter Bergvall?
Jag var tvungen att slå upp hans namn, för man blev inte klokare av det som stod om honom i tidningen, och det visar sig att hans kändiskskap består i att han varit med i andra lekprogram i tv.
Det är verkligen inga större krav man ställer på den som ska försöka få folk att snällt sitta framför burken och slösa bort sina liv.

Jah Hollis

Andra bloggar om: , , , , , , , , ,

3 kommentarer:

Alla smutsiga detaljer sa...

För varje dag som går blir jag mer och mer uttråkad av TV - verkligen.

Bengavoice sa...

Precis. Framför TV:n i stället för att slösa bort sina liv någon annanstans: på jobbet, på krogen, i sängen, framför datorn...

Jah Hollis sa...

BV: Så att se på Kändisdjungeln på tv är likvärdigt med att sova eller arbeta eller gå ut och träffa vänner då? Jag är skeptisk.