Twingly statistik

söndag 17 december 2006

Är vegetarianer verkligen vegetarianer?

Jag drog till stamstället direkt efter att ha postat julkorten. Tunt med folk, men efter ett samtal var Ol’ Hell snabbt på plats. Ja, han är oftast rätt man på rätt plats. Så även denna afton. Och det kom mer folk, mycket mer folk.
Nu har jag bränt ett par plattor som oväntade julklappar till några arbetskamrater. Bland annat en skiva som fler borde lyssna på, även om den är helt av banan just nu och gammal som sören, om man ser musik på det viset.
Jeff Beck: Wired. PF spelade en gång när jag hälsade på honom Good Bye Pork Pie Hat och det var som att träda in in en ny värld när han slängde ner nålen. Ja, det var en vinylplatta.
Visst kände jag den gamle Becken från Yardbirds och så vidare.
Men jag visste inte då att han kunde spela på detta viset. Men nu har jag gjort mitt för denna kvällen. Jag ska slagga och jobba i morgon, ja slagga i natt och jobba i morgon alltså.
I går vid det lite påvra julbordet på jobbet (maten var det alls inget fel på, men vi fick ingen dricka - inte ens en liten julmust!) åt "vegetarianerna" sill med mera från döda fiskars värld. Jag trodde vegetarianer höll sig till mat från växtriket, även om jag skiter i vilket efter artontusen duster med "vegetarianer " på det ljuva sjuttitalet.
En vecka till så går vi mot ljusare tider igen. Jag kunde inte låta bli att påpeka det.

Jah Hollis

Inga kommentarer: