Twingly statistik

söndag 27 januari 2008

Den lediga lördagen är borta med vinden


Somliga dagar här i livet tycks bara försvinna utan att man egentligen vet vart dom tagit vägen. En sådan dag är den just gångna lördagen, min lediga lördag, som försvann i sömn och storm.
Jag får väl i och för sig skylla mig själv lite när jag sitter uppe till fyra på morgonen, men sådan är nu en gång min dygnsrytm. När jag väl vaknat och fått i mig frukost, väl tajmad med lunchekot, var det bara att vänta in den aviserade stormen.
Först trodde jag att det kunde vara samma felaktiga förutsägelse som det visade sig vara när det senast varnades för storm över Sydsverige. Men snart började det yla ute och det slet och ryckte i hela huset.
Så den här gången träffade nog väderfolket rätt.
Men det innebar också att jag hållt mig inne hela dagen. Nu när det är lugnt ute är det dags att sova igen.
Men fråga mig inte vad jag gjort i dag. Jag vet inte riktigt.
Skrivit lite håglösa (nåja) kommentarer som svar på andras kommentarer och blogginlägg. Diskat, lagat mat. Ja tiden har i alla fall gått.
Och inte förrän nu lyckas jag få till dagens blogginlägg.

Jag hade först tänkt kommentera AB-artikeln om att man på Bloggtidningen tycker att det är surt med alla modebloggar och alla tävlingar de har för att bli länkade och hamna på bloggtopplistorna.
Men egentligen är det väl inte så mycket att hetsa upp sig för. Jag antar att modebloggarna, hur ytliga och illa skrivna de än kan vara, fyller ett behov. Annars skulle väl ingen kolla in dem.
Och det här med tävlingar är väl inget nytt. Tävlingar har ju tidningar, både dagstidningar och veckopress, haft i alla tider för att locka fler läsare. Och inte har det hotat den offentliga debatten eller yttrandefriheten såvitt jag vet.
Så det bryr jag mig inte om att kommentera.
Fast det är väl det jag just har gjort.

Och Bob Dylan får hänga med för att han är Bob Dylan.
En textrad i låten har väl en liten anknytning till mitt inlägg:
You don´t need a Weatherman to know which way the wind blows.
Och en annan är en livsvisdom jag försöker leva efter:
Don´t follow leaders, watch Your parking meters.
Vi hörs!

Jah Hollis

Andra bloggar om: , , , , , , , , , , , , ,

Inga kommentarer: