Twingly statistik

onsdag 30 januari 2008

Nu sållas agnarna från vetet i USA


Nu börjar det hetta till i kampen om vem som ska ta över i USA efter praktfiaskot George W Bush. På den republikanska sidan har man börjat sålla agnarna från vetet i och med att John Edwards och Rudy Giuliani gett upp kampen om en hägrande presidentpost.
Och vad det gäller demokraterna så har väl aldrig någon på allvar trott annat än att det kommer att stå mellan Obama och Hillary Clinton. Inte för att jag får rösta, men jag föredrar nog Hillary Clinton.
Låten här ovan med Joe Strummer & The Mescaleros föll sig som ett helt naturligt val när det gällde att välja en illustration till Rudy Giulianis avhopp. Han skulle lyssnat på budskapet, men det gjorde han uppenbarligen inte.
Nu är det åter onsdagskväll, en ledig sådan för mig.
Och det innebär att det strax är dags att ge sig av till Pickwick för att vara med i veckans quiz. Vilka som dyker upp har jag ingen aning om, men att några dyker upp, det är jag rätt säker på.
Och jag känner lite lätt segervittring.

Uppdaterat 31 januari:
Som en kommentator mycket riktigt påpekat är Mr. Edwards demokrat. Jag var lite slarvig när jag placerade hans politiska tillhörighet. Borta från stridens hetta är han likväl, och vi lär inte få så många mer nyheter om den mannen här i Sverige. JH

Jah Hollis

Andra bloggar om: , , , , , , , , ,

2 kommentarer:

Anonym sa...

Edwards är demokrat.

Jah Hollis sa...

Sorry!
Jag läste väl DN:s artikel lite slarvigt. Borta är han hur som helst och vi lär inte höra talas om honom så mycket mer här i Svedala.