Twingly statistik

lördag 9 december 2006

Julklappsproblemen redan lösta?

Lördag, en dag full av möjligheter. Eftersom jag redan, 10.21, har varit igång en timme och läst tidningen och rensat bland mail i datorn skulle jag ju kunna fortsätta på den inslagna linjen. Enda hållpunkten är att jag vid sextiden ska ut och käka med ett gäng från jobbet. Vad det sedan blir av det vet jag inte alls.
Men innan dess kan jag ju få undan ett och annat, om jag inte bestämmer mig för att lägga mig en stund till med risk att jag somnar och sover bort ett par timmar.
Livet levs mer och mer framför datorn: jag har beställt skivor och filmer, jag har beställt böcker och spel. Allt i den tanken att jag ska kunna ge bort en del av detta som julklappar till vänner och släktingar. Kanske är redan julklappsproblemen lösta på det viset. Det vore ju inte så dumt, men jag måste ju tänka igenom vilka som gjort sig förtjänta av julklappar och om det jag beställt passar. I vissa givna fall är ju beställningarna gjorda med tanke på att paketen ska hamna under granen. Om två veckor är det dan före dan.

Jah Hollis

Inga kommentarer: