Twingly statistik

måndag 4 juni 2007

Här har ni en riktig idiot

Gubbsen (ursäkta Angela) från G8 träffas igen, denna gång i Tyskland. Och säkert som amen i kyrkan är en massa folk på plats för att demonstrera, och lika säkert blir det fajting med polisen för att ett antal huliganer är där just i det syftet.
En av dem träder fram i DN och det räcker med den artikeln som bevis för att man ska fatta att här har vi med en riktig idiot att göra, till skillnad från killen i Parken i lördags som väl mest betedde sig idiotiskt, och tilläts göra det av slappa säkerhetsvakter på den danska fotbollsarenan.
Men Jonas som han kallas i DN han vill ha bråk för bråkets egen skull och sabbar med glädje för alla som vill ha en seriös protest mot G8 och styr på så vis bort fokus från vad det egentligen handlar om.
En egostisk idiot i tidens anda.
Han blev tagen av polisen, satt i arrest och säger att det var "rena Guantanamo".
Jag tvivlar på att killen har en susning om hur det är att vara på Guantanamo.
Nej du, Jonas, åk hem och slutför dina studier inför en borgerlig karriär, jag tror inte oddsen är höga på ett tips om att det är där du egentligen hör hemma.

Jah Hollis

2 kommentarer:

Anonym sa...

Borgerlig karriär? Innebär vad? Att tjäna pengar eller?

Vad är i så fall en socialistisk karriär?

Jah Hollis sa...

Det innebär att man gör en accepterad karriär inom den borgarklass man kommer i från (förhoppningsvis tjänar man pengar på det man jobbar med samtidigt) och där många av de yrkesdemonstranter som bråkar på G8-möten med största säkerhet kommer i från. Man hoppar så att säga tillbaka in i fållan efter att ha "gjort sitt för de arbetande folken" genom att kasta sten och försöka skada andra.
Seen?!