Twingly statistik

torsdag 28 juni 2007

Inget sömmersketips bakom rekordvinsten

Kvinnan som lyckades håva in 45,3 miljoner på V75 den gångna helgen träder nu fram, såtillvida att hon via ATG berättar hur hon fick till vinstraden som ingen annan hade.
Och det handlar inte om något så kallat sömmersketips, hon spelar regelbundet på travet, utan om att analysera sig fram till en rad hon verkligen trodde på.
Det innebar bland annat att sätta en spik, ett tips utan några garderingar, på en häst som stod i över 50 gånger pengarna och en som stod mellan 15 och 20 gånger pengarna.
Sedan hade hon missat det första loppet på tv och ett tag trott att vinsten "bara" blev några tiotusen kronor. Så småningom gick sanningen upp och nu ska barnen och barnbarnen få sitt av pengarna, och på inlämningsstället i Bygdeå ska hugade spelare snart få chans att köpa in sig på ett andelssystem på 10 000 rader som rekordtipparen ska sätta ihop.

Jah Hollis

2 kommentarer:

Sånger från nedre botten sa...

Jag vet inte om du är en sån som vill lägga in lite av vinylen på mp3, om du är det hittade jag en kul skivspelare till dig: Numark TT USB. Remdriven, förvisso. Den finns på HIFIKIT för 1990 kr. Annars har de lite annat och de är rätt billiga. www.hifikit.se

Jah Hollis sa...

Tack!
Jag ska dit och kolla.
Låter som ett överkomligt pris också.