Twingly statistik

söndag 10 juni 2007

Dags att skaffa tv till Sopranos avslutning

Jag har klarat mig länge utan tv nu, närmare bestämt sedan den lilla lådan jag haft tappade orken och allt i rutan blev mörkt gröngultonat. Det har fungerat utan några större problem, och det är ett fåtal program jag verkligen kännar att jag har missat.
Dvd-er som jag har köpt klarar min dator hyfsat, men när jag skaffade min senaste Sopranosbox (säsong tre) var en av diskarna dubbelsidig, och det svalde inte datorn.
Jag har också fattat att man måste bestämma vilken region datorn ska vara inställ på rätt raskt eftersom möjligheterna att skifta region (eller göra den regionfri) är begränsade.
Och på tal om Sopranos. Den familjen är orsak till att jag nu funderar över att skaffa tv igen.
För den 26 augusti (det känns förvisso långt dit just nu) startar, enligt Sydsvenskan, den avslutande omgången av denna suveräna tv-serie.
Jag har sett alla avsnitt så här långt, och jag tänker inte för allt i världen missa avslutningen på historien.

Jah Hollis

4 kommentarer:

Anonym sa...

Jag har tankat hem säsong 1,2,3,4,5,6 misstänker att det snart finns en sjua oxo. Då behöver man inte irriteras över vilken standard det är...

Jah Hollis sa...

Nja, de åtta avsnitt som återstår räknas tydligen som säsong 6 de också. Det blir alltså sammanlagt 20 avsnitt den säsongen.
Allt har redan visats i USA och även de avslutande avsnitten lär hålla hög standard, som Peps sade.

Ankan sa...

Jag har inte sett ett enda (helt) avsnitt. Köper den på box efter sista säsongen. Kommer väl lagom till jul...

Jah Hollis sa...

Då har du en hel del tv-godis framför dig. Bör vara närmare 85 avsnitt!!!
Undvik bara folk som kan berätta saker som händer under seriens gång. Sådant kan ju annars förta en hel del av spänningen.