Twingly statistik

lördag 12 januari 2008

Den som missar Emma får skylla sig själv...


Hämtade, i en dålig ursäkt för ett postkontor, ett paket från cd on när jag var på väg till jobbet i eftermiddags. Ringde till och med och förvarnade att jag skulle bli sen eftersom jag ville ha Donald Fagen-boxen och Emma Pollock-plattan med mig hem i natt.
Jag fick upp en Donald Fagen-dvd som spelaren i bilen naturligtvis inte fixade.
Så jag tog Emma Pollocks solodebut i stället, och det var minst lika bra som The Nightfly.
Missar man Emma Pollock, som var med i The Delgados, gör man det på egen risk. Kolla bara på videon här ovan, Adrenaline, en låt på Watch the Fireworks som plattan heter.
Jag får återkomma till denna platta
Av olika anledningar. :-)

Jah Hollis

Andra bloggar om: , , , , , , ,

4 kommentarer:

Sånger från nedre botten sa...

Det var väl inget större fel på låten, men videomanuset ger jag inte mycket för; lite antiklimax när kisen tar sig ur backluckan för egen maskin i stället för att bli utsläpad och skjuten med nackskott. När de sen börjar cykla tänker jag att nu kanske det blir lite skoj, inte fan då ska dårfan att kasta räser på äng! Varpå han springer till skogs. FIN. Jaha?

Jah Hollis sa...

Du har sett för många dåliga amerikanska gangsterfilmer. Livet är inte alltid så enkelt, man måste få bli lite mystifierad ibland. ;-)
Men hon kör en djävligt snygg bil, Emma. Jag trodde först det var en Alfa Romeo, men jag blir inte klok på vad det är för något.

Ankan sa...

Kan det vara en gammal Fiat coupe?

Jah Hollis sa...

Jag tror det kan det.
Jag hittade en på nätet som till och med var samma i färg. Från 60-talet någon gång.