Twingly statistik

torsdag 28 februari 2008

Nej, det blev ingen vinst nu heller

Det var trångt om saligheten på Pickwick vid gårkvällens quiz. På något vis känns det underligt att somliga människor kan bre ut sig på ett sätt som gör att det nästan är omöjligt för vårt lilla modesta lag (tja, vi var faktiskt sex stycken till slut när alla anslutit) att kommunicera på ett vettigt sätt.
Ja, ni förstår att det inte blev någon vinst den här gången heller, inte ens en placering bland de tre bästa. Ändå var vi bara två och en halv poäng från vinnarna, ett okänt lag som satt i ett mörkt (nåja) hörn av puben.
Det är sådant som får veteranquizzare att muttra om "sms" och "mobiler" och så vidare. Enligt reglerna är det så klart inte tillåtet att ta hjälp av sådant, ändå kan man under själva tävlingen då och så höra mobiler som ringer ljudligt.
Svårt var det i alla fall, quizet där hälften av frågorna handlade om detta pris.
Hade jag sedan lyckats klämma fram att den andre Greenwood-brodern i Radiohead heter Colin i förnamn, och hade vi enats om att Jane Campion inte fick någon regi-Oscar för Pianot, ja, då hade vi bara varit en halv poäng från vinst.
Och så där kan man resonera fram och tillbaka i oändlighet.
Om inte om hade varit, alltså.
Nej, nu är det dags att skaka av sig den förlusten.
Neil Young väntar i Köpenhamn och om en dryg timme ska BV och jag borda tåget till Dronningens by för vidare befordran till Falkonerteatern i Fredriksberg.

Jah Hollis

Andra bloggar om: , , , , , , , , ,

2 kommentarer:

Anonym sa...

Ja om inte om hade varit, då vete rackar'n var man hade varit idag.
Får man önska en trevlig helg och en trevlig kväll på Falkonerteatern!
/Ingrid

Jah Hollis sa...

Ja, visst få man det.
Och det kommer snart ett inlägg om kvällen på Falkonerteatern, som var mycket givande.
Trevlig helg till dig också!