Twingly statistik

söndag 24 februari 2008

Nu räknar vi ner till Neil Young


På torsdag och fredag spelar Neil Young i Köpenhamn, på Falkonerteatern. Jag och BV kommer att vara där på torsdagen och nu räknar jag ner dagarna till det är dags att se Ol’ Neil igen.

Förhoppningsvis ska det bli ett kärt återseende, jag har nog aldrig behövt gå från en konsert med Neil Young och känt mig besviken eller missnöjd.
Europaturnén har redan dragit igång och på Youtube finns det mängder av klipp bland annat från Amsterdam, Wien och Paris och jag må säga att det låter, som Powderfinger här ovan (även om ljudkvaliteten inte är den bästa), mycket lovande.
Enligt spellistorna blir det en högst blandad repertoar och ett tjugotal låtar, inklusive de förväntade extranumren.
Dock ännu ingen Ordinary People.
Kanske om man ber snällt...

Jah Hollis

Andra bloggar om: , , , , , , , ,

6 kommentarer:

Anonym sa...

Bra blogg även jag räknar ner till Neil rad 13 (de lär bli magiskt)!
Hälsn: Blomman

"If you follow every dream, you might get lost"

Jah Hollis sa...

Tack!
Vi lär inte sitta så långt från varandra då. Magiskt är förhoppningsvis bara förnamnet.
Forever Young!

Anonym sa...

Jaha så hände det som jag inte trodde va möjligt. Hängde på låset i december precis som du Jah men missade racet. Fick genast en olustig känsla i kroppen.Försökte intala mig att det inte skulle bli bra. Följde turne´n på nätet, mer magont, (Såg alltså Neil i Falconer 16/3-76, underbar lokal, fantastisk konsert bl.a en avbruten Sad Movies. Nå i morse möttes jag av ett heligt meddelande på mailen. Vill (?) du som står på väntelistan ha en biljett? Ja han ville visst det.. rad 9.
Småland-Köpenhamn 30 sköna mil

Jah Hollis sa...

Ibland kan man bara tacka och ta emot (och slänga upp 1 400 spänn). Nionde raden är ju väldigt bra plats. Själv vågade jag inte ställa mig på väntelistan.
Men jag sitter inte så väldigt långt bakom.
Ha det!

Anonym sa...

Makalöst!Outstanding.Ruggigt bra.Euforin fortsätter?Kolla på Sugar Mountain:Crazy Horse är inbokade under rubriken European Tour i sommar!!!!!!!!!!!

Vi ses i Belgien om inget annat

Jah Hollis sa...

Jag har inte riktigt hämtat mig nog för att skriva ett blogginlägg om konserten i går. Men det var nog det mest fulländade jag sett Neil Young genomföra.
Crazy Horse, oh yes!