Twingly statistik

fredag 9 februari 2007

Anna Nicole Smith dog som hon levt

Skandalmodell kallades hon i de första telegrammen som droppade in när hon dött, Anna Nicole Smith. Jodå, visst tyckte väl en och annan att det var skandal när Playboy-bruden dök upp på H&M-reklam här i Sverige 1993, väldigt tunnklädd mitt i vintern.
Det sades att bilister körde av vägen när de fick se den blonda och kurviga amerikanska modellen på affischtavlorna.
Jag misstänker också att en och annan rättrådig, anti-naketman i smyg tyckte hon var rätt vacker att se på.
Nu är hon död, bara 39 år gammal, efter att ha figurerat i skvallerpress och boulevardblad ända sedan hon dök upp i Playboy och i H&M-reklamen.
Att hon sedan gifte sig med en 89-årig oljemiljonär, som dog efter ungefär ett år, var helt logiskt.
Så fortsatte det med allt som hör till med strid om arvet, festande, viktproblem, karlar, barn och död, allt i offentlighetens ljus. Först dog hennes vuxne son och nu Anna Nicole själv.
Hon dog som hon levde och skvallerpressen går i spinn.
Någon som velat byta med henne?

Jah Hollis

3 kommentarer:

Dennis Alexis Hellström sa...

Hon hade det nog inte lätt.

http://www.bimboboy.com/blogg

Grottis sa...

Jag har alltid känt ett visst medlidande med Anna Nicole Smith. Hon förde i sanning en tragisk tillvaro och tycktes lida av svåra psyko-sociala problem. Till det kan man foga hennes sons död för ett halvår sedan, bara 20 år gamma.

Den bana Anna Nicole Smith levnad tog var inte den lämpliga för henne; innerst inne tycks hon ha varit en skör och ömtålig kvinna. Det är inte för mycket sagt att hon kom fel i detta livet, och nu krävde det sin tribud. Vila i frid, Anna Nicole.

Jah Hollis sa...

Jag har egentligen aldrig brytt mig så mycket tidigare. Men visst är hela historien tragisk med den vändning den tog. Och så har hon väl ett litet barn som överlever henne.