Twingly statistik

söndag 4 februari 2007

Kikki tog en förödande pillerblandning

Nu kommer det nya uppgifter om Kikki Danielssons avbrutna framträdande på Idrottsgalan i Kristianstad i helgen. Arrangörsfolk som var med när det hände säger till Sydsvenskan att Kikkis uppenbara berusning inte berodde på att hon återfallit i drickandet.
Bevisen är, att man inte hittat flaskor där Kikki uppehållit sig innnan hon skulle framträda, och att hon inte luktat sprit när man hjälpt henne till hotellet. Arrangörerna ska också fått förklaringen till debaclet av Kikki själv: hon hade blandat tabletter mot reumatism med tabletter som skulle hjälpa mot att hon känner sig psykiskt dålig.
Man kan tro vad man vill om den förklaringen, men den kvinnan ska ju inte ut och uppträda inför folk. Hon behöver riktig hjälp för att hålla ordning på hela livet verkar det som.
Och så borde kvällstidningarna visa lite anständighet och lämna henne i fred nu.

Jah Hollis

3 kommentarer:

Anonym sa...

Det förstod man ju direkt när man läste Aftonbladet att det inte handlande om alkohol denna gång eftersom arrangören sa att han suttit med henne hela tiden.

Tablett missbruk är ju inte bättre det, snarare ett istället för. Inte tror jag heller att det var en engånghändelse, har man mediciner brukar man veta vad som får/kan blandas och inte.

Men hon borde inte stå i rampljuset, det gör inte saken bättre.

Jah Hollis sa...

Jag hämtade min information från Kristianstadsbladets webb, och där trodde alla från början att det var fylla. Och enligt arrangören hade hon varit ensam på hans rum före konserten. Men visst, den damen är inte i form för att framträda offentligt.

Tobias Struck sa...

Kikki Danielsson är en uppenbar blandmissbrukare, eftersom hon tydligen missbrukar även mat och tabletter utom alkohol.

Dessutom var Kikki rattonykter både före och efter en behandling. 150 personer dör varje år i Sverige til följd av alkohol bakom ratten. Över 100 000 svenskar är rattonyktra i veckan! Förmodligen är det därför som folk i allmänhet sympatiserar så med Kikki. De "förstår" henne.

Men att ställa ett sådant ras på scenen under en idrottsgala är lika osmakligt som att välja ironikern och folkföraktaren Luuk som värd för ett av folkets hopp och ljus. Folkets hopp och ljus skall föras fram med kraft. Det uppdraget är varken Kikki eller Christian värdiga.

Jag doserade själv med 2-3 fyllor i veckan under fem år av min ungdom. Sedan var jag helnykter 2 år och dricker nu mer normalt, typ delar en flaska vin med min flickvän någon gång i veckan. Trodde ej att jag skulle klara det utan att börja överdriva igen, men det gick!

Dock har jag aldrig kört rattonykter. Den som gör det en enda gång borde lägga antingen alkoholen eller körkortet på hyllan. Kikki gjorde ingetdera och är ett dåligt föredöme. Det kan vara din dotter, bror eller mamma som blir ihjälkörd under bärplockning vid dikesrenen nästa gång.