Twingly statistik

tisdag 13 februari 2007

Lantz och Luuk - vilken mardröm!

Hörde just någon förhands på P1 om kommade program under dagen. Den alltid lustigt kluckande Annika Lantz berättade, och tyckte själv tydligen hon var jättekul, att hon skulle intervjua Kristian Luuk angående något som hade med Melodifestivalen att göra.
Vilken mardröm!
Kvinnan som gett självgodheten ett ansikte ska intervjua den ironiska generationens egna mustaschoide medie-Jesus om Sveriges största icke-händelse.
Jag ryser vid blotta tanken.
Vad har hänt med P1?

Jah Hollis

5 kommentarer:

Anonym sa...

Det var ungefär den frågan jag ställde mig...vad har hänt med P1?

Anonym sa...

Jag höll på att ramla av köksstolen i måndags när jag hörde henne-- jag hade hoppats på ett morgonprogram, då sover jag ändå. Idag räddade jag mig o gick ut med katten vid tre-- jag vet inte varför men jag verkligen avskyr den människan- jag skulle kunna vräka ur mig hur mycket som helst om hur mycket- jag lyssnar på p1 för att Slippa sånt där.

Anonym sa...

Vad har hänt med P1?
Jo, den gamla stoffilkanalen håller på att moderniseras!
Äntligen!
Sverige behöver en kompetent och smart pratkanal som går i takt med tiden. Det är hög tid och slänga ut alla gamla sura gubbstruttar som fyller varje minut av dagen med sitt sura gubbsvammel. Ta bort dom! Kör ut dom! Pensionera dom! Välkommen till P1 Annika - Vi älskar dig!!!!

Jah Hollis sa...

Ack du, anonyme vän. Du är beviset på att vi verkligen behöver en kanal där man kan få lära sig ett och annat.
Hade du insett det kanske du hade lärt dig stava till stofil. Annika Lantz får gärna exponera sitt oändliga ego i en helt egen kanal för min del. Bara jag slipper höra skiten.

Thomas O. sa...

Du har helt rätt. P1 flippar ut. Lantz och Luuk är katastrofer.