Twingly statistik

onsdag 28 februari 2007

Jag valde bort fru Bildts parmesan

Det är mycket Carl Bildt nu. För mycket, enligt min åsikt.
Valet av honom som utrikesminister tyder på en svaghet hos högern och dess underlydande i Alliansen. Det är för tusan 2007 nu, inte 1991.
Nåväl, eftersom vi nu ska få mer stålar i lönekuvertet, tänkte jag häromdagen satsa på lite parmesan till spaghettin. Urvalet var väl inte det bästa, men jag greppade en bit (det var ångestsöndag och ingen manuell betjäning i ostdisken).
På förpackningen fanns en bild(t) på en kvinna som visade sig vara Corazza, tidigare anhängare av Berlusconi och hans Forza Italia (kan vara det än), numera hustru till Calle Stropp.
Jag har inget emot Corazza personligen, men tanken på att jag genom parmesanköpet skulle bidra till familjen Bildts inkomster fick mig att lägga (den rätt dyra) osten tillbaka på sin plats i hyllan.
Varför kunde inte Reinfeldt ha låtit Calle berika sig i lugn och ro? Varför ska han göra det i offentlighetens ljus?
Jag såg någon blogg som skrev något om att ”stollevänstern” inte gillar Carl Bildt. Nej, ingen som tror på något till vänster om moderaterna kan väl ”gilla” Carl Bildt. Eller därmed hans fru och hennes ost.

Jah Hollis3 kommentarer:

Anonym sa...

Bättre med Åsedaost på
pastan än fru Bildts.

Frukostflingan sa...

det ska jag också göra i fortsättningen...

Jah Hollis sa...

Roligt att få svar från två som verkar kunna ämnet. Jag ska följa Niclas råd nästa gång och hoppas att fler gör som Frukostflingan.