Twingly statistik

söndag 4 februari 2007

Kikki kanon i Kristianstad

Schlager- och melodifestivalstjärnan Kikki Danielsson har gjort skandal på hemmaplan. Vid en idrottgala i Kristianstad i helgen var hon så full att hon inte klarade av att stå rak på scenen utan fick ledas av den innan hon knappt börjat sitt framträdanade.
Kan det vara den senaste bantningskuren, stort uppslagen i kvällsblaskorna, som sänkt tröskeln? Nej, det är naturligtvis tragiskt.
Det konstaterar även en av arrangörerna kring Kikki Danielssons, tydligen länge emotsedda, framträdande i Kristianstad. Och han tillägger ”särskilt när det händer på en idrottsgala”.
Hm, skulle idrott och fylleri inte ha något samband då?
En gång i tiden när jag jobbade på en ort som i dag är mest känd för sin årliga rockfestival, fick man bevaka flera idrottsklubbars årsfester (det brukade delas ut priser och utmärkelser) och de var nästan uteslutande veritabla fylleslag där man krökade och slogs med varandra.
Nej, vad jag tror Kikki Danielsson skulle behöva är lite riktig vård och omsorg. Inte vika ut sitt privatliv i boulevardbladen som bara rent cyniskt verkar utnyttja hennes godtrogenhet.

Jah Hollis

Inga kommentarer: