Twingly statistik

lördag 3 februari 2007

Livsandarna vaknade till för ett tag


Jag kände mig utsövd och icke-bakfull när jag vaknade i dag (mitt i den märkliga drömmen om det norrländska tjejbandet). Det beror väl på att jag tog en stilla hemmakväll i går.
Jag kände mig till och med pigg nog för att i rimlig tid ta mig ut på stan och handla lite förnödenheter. Dessutom lyste solen, så livsandarna vaknade till på riktigt.
Ändå behövde jag fylla på förrådet av värktabletter, mest i förebyggande syfte. Inte för att jag någon riktig konnässör på området, det brukar bli Treo citrus, men nog hade utbudet på apoteket vid Värnhemstorget (torget med Skånes mest förorenade luft, det på bilden ovan) blivit betydligt större än när jag senast var där.
Så jag slog till med två sorter: Bamyl koffein och klassikern Aspirin. Min absoluta favorit på värktablettsområdet heter Anadin och återfinns i alla fall på Brittiska öarna. Anadin har dessutom odödliggjorts i Alberto Y Lost Trios Paranoias Velvet Underground-pastisch med just namnet Anadin.
Jag återkommer med mer rapporter från denna intressanta dag i Jah Hollis liv: Kanske skulle skriva en bok: En dag i Jah Hollis liv. Hm, känns bekant på något vis.

Jah Hollis

4 kommentarer:

Anonym sa...

Ett tips mot den lilla bakfyllan.
Resorb (vätskersättning).
Tar inte bort den "slaskiga" bakfyllan. Däremot den lilla, som kan vara nog så
påfrestande

Jah Hollis sa...

Tur man har vänner som Dr Niclas. Ska lägga det på minnet.

Anonym sa...

Vätskeersättning ska det ju vara.
Så att du får rätt Resorb. ;-)

Jah Hollis sa...

Hm, vågar man lita på den här doktorn? :-)