Twingly statistik

lördag 20 oktober 2007

Inte så väldigt originellt, Alex

Jag antar att det är lika bra att acceptera det: Alex Schulman har blivit ett etablerat medienamn nu oavsett om han bloggar eller inte. Tydligen är han "kolumnist" i Aftonbladet, vilket ju bara är ytterligare ett skäl för mig att inte slösa pengar på den tidningen.
Dock länkades det till en av hans AB -kolumner på bloggportalen, och det kostar ju inget att ta en titt på webben. Och det han skrev, bredde ut sig ganska ordrikt om, var en rätt långdragen gäspning.
Och speciellt originell var inte heller hans tankegång (som om man hade väntat sig det) utan temat känns igen från många bloggar.
Själv läser jag hellre dessa lakoniska, med ojämna mellanrum uppdykande, betraktelser över vardagslivets små irritationsmoment.

Jah Hollis

Andra bloggar om: , , , , , ,

3 kommentarer:

Anonym sa...

Inte var väl Alex´s artikel direkt revolutionerande, men visst är det ett märkligt fenomen när man ser folk promenera gatan fram pratande till synes för sig själva.

Ibland kan jag inte låta bli att fundera på om de verkligen har någon i andra ändan, eller om de bara låtsas för att verka upptagna och intressanta. Och att de försöker ge sken av att vara så efterfrågade att de hela tiden måste vara tillgängliga.

Om du inte ständigt har någon att prata med i mobilen, existerar du verkligen då??

Kollad på länkarna du lämnade och julen har ju uppenbarligen brutit ut med full kraft i Ystad. Ruskigt tidigt tycker jag!!!

Ha en fin fortsättning på helgen!
Ingrid

Jah Hollis sa...

Jo, men det är ju ett tag sedan nu när man började undra varför så många människor gick runt och pratade för sig själva.
För många är det nog en form av status och bekräftelse att kunna visa på att man är mycket eftersökt på mobilen.
Ja, i Ystad är man tidgt ute i julförberedelserna. Detta är en affär som säljer julpynt och liknande och tydligen gäller det att vara tidigt ute.
Men än får vi väl vänta med att önska God jul! :-)

Ankan sa...

Det finns mycket blaj att irritera sig på, det behöver ju inte nödvändigtvis vara så viktiga saker. "Huvudsaken" e att de irriterar en...