Twingly statistik

lördag 6 oktober 2007

Är allt lika ogenomtänkt på DN:s ledarsida?


Det känns inte speciellt smärtsamt att medge, men jag tror aldrig jag läst något av Barbro Hedvall tidigare, förrän jag läste
detta svammel.
Givetvis har det inte gått onoterat förbi, andra bloggare har redan hittat de ömmaste punkterna i Barbro Hedvalls funderingar. Så egentligen finns det väl inte så mycket att tillföra.
Men man undrar ju om allt som publiceras på DN:s ledar- och debattsidor är lika dåligt genomtänkt, underbyggt och researchat.
För övrigt är det ju rätt ofta så nuförtiden man stöter på ledarartiklar och debattinlägg i små och stora dagstidningar (man kan ju ofta hitta exempel på dom som kommenteras via bloggportalen eller knuff) som ligger lite efter.
Dom där som hakar på debatten när den redan rasat som värst på ett, ofta stort, antal bloggar. Och som då märker att deras ord inte alltid väger så tungt som de är vana vid att de gör.
Så kanske skulle Barbro Hedvall ta och kolla några av dom där "dagböckerna" i alla fall. Lite mer insikt kan väl aldrig skada?

Jah Hollis

PS. Att det dessutom finns pensionärer som bloggar finns det redan bevis på här ovan, men här har vi en som det kan vara skönt att hälsa på när man vill ner på jorden lite. Och hon skriver faktiskt "dagbok" på bloggen, också. DS.

3 kommentarer:

Thomas O. sa...

Det bekräftar det jag har tänkt länge: Barbro Hedvall är okunnig och slarvig.

Jah Hollis sa...

Jag är, som sagt inte så bevandrad i det hon skriver. Har väl sett henne kommentera i tv någon gång. Men hur det ser ut och fungerar i bloggvärlden verkar det som om hon har mycket diffusa aningar om.

Bengavoice sa...

Jag har hört Barbro H på radion också, hon verkar vara långt inne i dimman.
Jag gillar passusen "Undantagna är givetvis de intellektuellt begåvade av båda könen för vilka dagboken kunde bli en mer eller mindre offentlig skrift. De var och är dock få, mycket få." Hon räknar uppenbarligen sig själv till denna grupp.
Jag tycker hon ska ta steget fullt ut till gruppen "pensionärer som inte förstår sig på bloggar". Hon är redan halvvägs där.