Twingly statistik

tisdag 23 oktober 2007

Somliga bara lovar och lovar...


Bilköpet står för dörren och jag bara väntar på att få kontakt med min personliga bankman (som är en kvinna som jag aldrig tidigare pratat med) så att allt praktiskt kan bli avklarat och jag få den här affären avslutad, och ge mig ut på vägarna igen.
Och som jag satt och började bli lite purken för att folk lovar och lovar, men inte håller vad de lovar, så ringer hon.
Skönt. Och snabba besked var det som gällde, så nu är det bara att gå in på banken och hämta en påse pengar (ja, från mina egna konton).
Däremot har jag fortfarande inte hört av mitt försäkringsbolag, som lovade att höra av sig om eventuell ersättning för min stulna kamera.
Och det här danska konsertbiljettsföretaget, Billietlugen, som skulle betala tillbaka för en biljett jag betalat för och som var till fel konsert. Tror ni att dom betalt tillbaka pengarna som dom lovat att göra?
Naturligtvis inte.
Tänk vad skönt det vore att få all sådan här eftersläpande business ur världen och känna att det inte är något man måste hålla på och traggla med för att få löften uppfyllda.
Det borde väl kunna gå utan att man ska behöva tjata för att få det gjort?

Jah Hollis

Andra bloggar om: , , , , , ,

4 kommentarer:

Sukkerspinnengelen sa...

Er det Saab eller Volvo du skal kjøpe?

Jah Hollis sa...

Jag är inte så nationalistisk när det gäller bilar. Jag har hittat ett praktexemplar (begagnat) av min favoritbil: VW Golf.
Silverfärgad, i mycket fint skick.

Spectatia sa...

Ja men personliga bankmän är väl ett märkligt släkte! Jag ska visst ha en sån säger dom, men det verkar bara vara i teorin, för hon finns aldrig där när jag söker henne. :-(

Sånger från nedre botten sa...

Gå upp på taket till ditt hus, stirra ut över sundet och gör en Ernst Hugo: DANSKJÄVLAR!

Det kanske inte kommer mer pengar, men det kommer kännas bättre.