Twingly statistik

måndag 12 november 2007

Grattis på födelsedagen Neil Young, 62!Ingen kan hålla sig "Forever Young", även om man nog skulle vilja sätta den rubriken över Neil Young. Det är få artister som jag haft så mycket glädje av genom livet och som jag känner att jag på något vis upplevt så mycket med tillsammans.

I dag, den 12 november, fyller Neil Young 62 år. Och även om håret blivit grått och tunnare, skulle jag inte vilja påstå att han är den "Old Man" som han jämförde sig med redan när han var lite över 20 år.
Att han står i en klass för sig, i en helt egen genre, bevisas väl av att ett skivbolag en gång stämde honom för att han inte spelade in Neil Young-musik till skivorna de skulle ge ut.
Like A Hurricane får representera den låtskatt Neil Young åstadkommit under sin musikerkarriär.
Keep on rocking, Neil!

Jah Hollis

Andra bloggar om: , , , , ,

6 kommentarer:

Sånger från nedre botten sa...

Jag har egentligen ingen relation till Neil Y. Men det går inte att komma ifrån att han är en gudabenådad låtskrivare, gitarrist och sångare.

Thomas O. sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Thomas O. sa...

Jag stavade fel två gånger i upphetsningen. Det här var så bra så jag vet knappt vad som går utanpå det. Jag gratulerar!

opassande.se sa...

ojojoj va bra... bidde nästan MIN högtidsdag bara att lyssna på detta.

Jah Hollis sa...

Gudabenådad var ordet, sa Bull.
Jag tror Neil skulle hälsa och tacka om han hörde era hälsningar.

Anonym sa...

Hyllar honom jag också, då (vi är trots allt födda samma dag :). Kan inte säga att jag har grepp om hela hans produktion men enstaka guldkorn kommer man alltid att nynna på. Lyssnar just nu på Chrome Dreams II - makens önskemål på farsdagen.. Helt ok, speciellt gillar jag (också) "Ordinary people".