Twingly statistik

onsdag 21 november 2007

Landslaget har sabbat kvällens quiz

Onsdag och jag är ledig. Det brukar betyda en trevlig kväll på stampuben, där det sedan många år är tradition med quiz på onsdagar.
Men nu har ju det svenska fotbollslandslaget gått och ställt till det för sig, samtidigt som Nordirlands landslag gjort sina fans glada genom att bita sig fast vid en chans att ta sig till EM-slutspel.
Så i kväll kolliderar Sveriges avgörande EM-kvalmatch mot Lettland på Råsunda med quizet, och dessvärre (måste jag faktiskt säga, detta skulle ha varit en helt betydelselös match var det ju tänkt) så får man sitta framför burken och hoppas på det bästa.
Hade jag varit i Huvudstan hade jag nog, det bistra höstvädret till trots, tagit chansen att bege mig till Råsunda för att mana på Zlatan och de övriga att äntligen göra det enda rätta.
För inte ska det väl vara så illa att Sverige ska vara utlämnat till hur det går i matchen mellan Spanien och Nordirland!?

Jah Hollis

Andra bloggar om: , , , , , , , ,

2 kommentarer:

Anonym sa...

Ja men, nu vann Sverige ju, trots makens misstankar om att det skulle gå illa. Sverige fick första målet och det är enligt honom ett väldigt dåligt tecken. Han hävdar alltid med bestämdhet att den som får första målet förlorar. Undrar om det finns någon statistik på sådant??

Jah Hollis sa...

Sverige fick första målet väldigt snabbt och det kändes bra,tyckte vi som såg matchen tillsammans.
Men jag tror vi svenskar har det lite i oss, att det får inte börja för bra. Vi ska kämpa oss till våra segrar och det fick vi ju nu.
Det finns hur mycket statistik som helst när det gäller fotboll, men jag tror inte Åkes teorier håller riktigt där.
Och på sätt och vis motbevisades han ju i kväll. Tack och lov!