Twingly statistik

onsdag 11 juni 2008

Fler åskknallar från Ibracadabra, tack

Visst, det gick ju vägen mot grekerna i går.
Jag lyckades till och med tippa rätt resultat, även om jag inte hann lämna in något tips innan jag var tvungen att dra till jobbet.
Men, utan att ha kollat, gissar jag att det inte var så höga odds på 2-0, eftersom det är ett rätt typiskt optimistresultat när man tippar på svensk seger.
Dock: rätt hade jag.
Låt oss nu hoppas att Zlatans drömmål, ett mål som säkert kommer att visas igen när EM så småningom ska summeras, satt lite skräck i ryssar och spanjorer.
Vad gäller kommande match för Sverige, mot Spanien på lördag, återkommer jag med resultatet när jag spanat lite noggrannare i kristallkulan. :-)
I kväll börjar gruppspelet på en ny runda, och det börjar handla om vinna eller försvinna för ett par lag, bland annat värdnationen Schweiz.
Jag rekommenderar för övrigt en titt på Uefas EM-sajt, den är kanonfin.
Den som vill suga lite på karamellen från i går kväll, matchen som Sverige vann, bör kolla in det vidhängande bildspelet.

Jah Hollis

Andra bloggar om: , , , , , , , , ,

2 kommentarer:

Anonym sa...

Ähh, de gjorde bara vad spelet går ut på…
“Fotboll är ett spel där två lag på en plan sparkar en boll med avsikt att inom en på förhand bestämd tid få in bollen i motståndarlagets målbur samt försöka hindra motståndarlaget att göra samma sak i det egna lagets målbur”

Jah Hollis sa...

Försök själv, så får du se hur lätt det är. Som han sade, Stenmark. :-)