Twingly statistik

lördag 7 juni 2008

Varmt är bara förnamnet

Jag har inte bara åkt tåg i dag. Jag har åkt bil också.
Och då får man väl tacka sin lyckliga stjärna eller vad det nu är man ska tacka, att man har en bror som investerat i en sprillans ny etanoldriven Saab med utmärkt luftkonditionering.
För det är varmt i Sverige nu. Och när man far från den blåsiga södern upp till Smålands högland, ja då stiger temperaturen snabbt.
Stannar man till och stänger av AC:n, då åker dörrarna upp rätt omgående om man inte vill bli kokt därinne i kupén.
Undrar hur länge det ska hålla i sig, och om det är den sommar vi får i år.

Jah Hollis

Andra bloggar om: , , , , , , , , ,

4 kommentarer:

Ankan sa...

Det ska hålla i sig till början på Oktober (hoppas jag).

;D

Liz1e sa...

enligt min (högst ovetenskapliga) teori borde det bli sån't här väder hela juni-juli-augusti och halva september - precis som EM-sommaren 2004 :D

Cliff Hanger sa...

Jag är inte orolig för att det ska bli för varmt i sommar. Jag är nämligen ledig sju veckor (pappaledighet + semester) då, så med min vanliga väderlycka blir det säkert en del ösregn, hagel och snö (jag älskar värme, men inte när jag jobbar...hade 37 grader i en buss igår, men den krävde jag att få utbytt).

Intressant förresten hur snabbt vädret kan svänga. Igår var Falun varmast i Europa. Men för mindre än en månad sedan hade de snö.

Jah Hollis sa...

Sorry Ankan och Liz1e, det blir tillbaka till den normala svenska sommaren redan kommande vecka verkar det som. Vi får hoppas bönderna blir glada.

CH: 37 grader! Ugh!
Jag hoppas dom inte kan tvinga er att jobba i sådan temperatur.
Vad gäller värdersvängningar så har vi nog några av de mer extrema (och snabba) temperaturväxlingarna i Europa här i vårt land.
Tror jag, utan att kunna backa upp det med några som helst fakta. :-)