Twingly statistik

måndag 30 april 2007

Hallå arrangörer: Calexico är på ingång

Dags att vakna nu ni som arrangerar konserter och festivaler i landet i sommar. Ett av världens bästa liveband alla kategorier, amerikanska Calexico, har börjat boka in en turné i Europa.
Det är väl närmast exakt ett år sedan jag såg bandet på Amager bio i Köpenhamn och fick den absolut sista biljetten till konserten (vilket på ett osedvanligt oturligt sätt drabbade M som skulle ha följt med: stormen efter det har inte riktigt lagt sig än).
Sedan är det väl ytterligare minst ett år (kan vara två också) sedan de var på KB i Malmö och bjöd på en konsert av guds nåde.
Så inte ska man väl behöva åka till stökiga rockfestivaler i Norge eller Finland nu för att få se dem?
Någon i Sverige, eller kanske i Danmark, som nappar?
Jag lovar att köpa biljetter, minst två!

Jah Hollis

4 kommentarer:

Monika sa...

Var i Europa är de klara för då? (Som du ser har jag inte bara varit i lantliga trakter idag 1 maj utan även i dina domäner)
M

Jah Hollis sa...

Om man trycker på länkarna i blogginlägget öppnas nya världar av information. Klicka på ”turné i Europa” och turnéplanen så här långt poppar upp. Teknikens under. ;-)

Monika sa...

Okej då vet jag att man kan snackas vid såhär också i flera led /M

Jah Hollis sa...

Det kan ju aldrig ersätta direkt kommunikation goda vänner emellan. Men visst är det fint att hitta så mycket information på så enkelt sätt? :-)