Twingly statistik

måndag 31 mars 2008

Tjejen är ju en skam för sin skola

OK, det här börjar bli lite gamla nyheter nu, men det har varit en ganska seg helg och jag ville bara få ur mig detta innan den nya arbetsveckan börjar. Det handlar om tjejen som kallar sig Blondinbella och som ligger bakom bloggen med samma namn.
Hennes pappa tycker tydligen att gymnasieskolan hon går på borde betala henne för att hon som känd bloggare skulle göra någon slags PR för skolan.
Efter att faktiskt ha läst några av hennes blogginlägg, förstår jag fullständigt att skolan inte vill betala för något sådant.
Tjejen skriver en svenska som knappt når upp till nivån hos en genomsnittlig mellanstadieelevs.
Detta får ju Jensen, som detta utbildningsföretag heter, att framstå som en skola som misslyckas med att lära sina elever de mest basala kunskaperna.
Men är det så att det är dålig grammatik, konstig stavning och särskrivning som Jensen lär ut på sina lektioner, ja då har de i alla fall lyckats med denna kändiselev.
För övrigt tycker jag det är skumt att bloggportalen.se fortfarande listar bloggen Blondinbella som en privat blogg.
Det ligger ju ett bolag och en hel stab av människor bakom den, så hur amatörmässig den än är på många sätt och vis, borde den kanske i ärlighetens namn listas som en proffsblogg.

Jah Hollis

Andra bloggar om: , , , , , , , , , , ,

2 kommentarer:

SKITSKOLOR sa...

Läs om missförhållandena på Jensen och andra SKITSKOLOR. Varning för Jensen. Dom förstör din framtid.

http://www.metrobloggen.se/skitskolor

Jah Hollis sa...

Fast Blondinbella verkar ha fixat det för sig ekonomiskt i alla fall. Trots att hon knappt kan skriva begripligt.