Twingly statistik

torsdag 20 mars 2008

En 40-åring som hamnar i blåsväder

Påsken är här och det innebär att det är dags för årets Konstrunda ute på det vackra skånska Österlen (ett område som definieras lite olika beroende på vem man frågar). Konstnärstätt är det där hursomhelst och för 40 år sedan föddes idén om en Konstrunda, alltså en möjlighet att under en dagsutflykt i området hinna med att titta på ett större utbud av konsten som växt fram på Österlen.
Numer är det folkvandrig till Österlen och Konstrundan varje påsk. och för den som vill studera detta fenomen närmare finns det en bra adress här.
Men det verkar som om 40-åringen kommer att hamna i blåsväder i år, i alla fall på långfredagen.
Det fina påskkortet här intill kom med posten nyss, som veckans hittills gladaste överraskning. Det är från gudbarnet (som väl dyker upp här i Malmö när som helst) och jag kan bara vidarebefordra hennes hälsning till er alla.

Jah Hollis

Andra bloggar om: , , , , , , , , , , , ,

3 kommentarer:

Eva Nygren sa...

Nu förstår du, nu förstår JAG! Äntligen har jag fått ordning på det hela. Nu ska jag inte mer utnyttja din kommentarsplats utan låta dig njuta av påsken och så vidare.

Ankan sa...

På tal om Österlen. Morsan min e på konstrunda där i detta nu (onödigt vetande).

Glad påsk påre!

Jah Hollis sa...

Eva: Ser man på. Hoppas jag var till någon hjälp med att lösa det hela.

A: Hoppas inte morsan har blåst bort i ovädret. Nej, det verkar faktiskt vara lugnare än väntat. Fast Konstrundan hade väl varit roligare med lite sol och värme till.
Glad påsk själv!