Twingly statistik

tisdag 7 augusti 2007

MFF kan nog behöva sin support nu

Jag ska säga det med en gång. Jag var själv inte och såg Skånederbyt mellan MFF och HIF på Malmö stadion i kväll. Men jag följde matchhändelserna via datorn och jag känner väl mig inte ångerfull för att jag inte var där.
Men det var förmodligen bra tryck, nära 23 000 i publiken, fast resultatet (1-1), måste ju ha varit en besvikelse för samtliga som var där. Nu verkar det som om vare sig MFF eller HIF kommer att ha något med toppstriden att göra.
MFF:s insats hittills i årets allsvenska är ju inget annat än ett misslyckande. Laget har inte vunnit hemma sedan i april, så nu behöver dom verkligen det stöd som MFF Support så entydigt uttalat.
Sedan kan man konstatera att det alltid finns folk som ska utmärka sig när det är Skånederby, speciellt när MFF och HIF möts. Dock verkar det som om de flesta kom för fotbollens och sina lags skull.

Jah Hollis

2 kommentarer:

Sånger från nedre botten sa...

Jag tänker inte skriva att jag beklagar resultatet, det vet du att jag inte gör. Däremot hittade jag en intressant kommentar från en av dårarna i Sthlm senast på den här bloggen: http://detljuvalivet.blogspot.com/2007/08/idioter-och-annat-fotbollsrelaterat.html

Anonym ger viss insikt hur urverket tickar på de där lirarna. Skrämmande likt narkomaner.

Jah Hollis sa...

Nej, jag kan tänka mig att du är nöjd med resultatet. Och jag känner ingen lust att slå dig på käften för det.
Jag läste om det där bråket på krogen och tänkte blogga om det.
Det verkar som en del av dom här figurerna har fastnat någostans på apstadiet. Det är bara sorgligt.