Twingly statistik

fredag 17 augusti 2007

Lantisar blir kanonmat i nytt mc-krig

Polisen befarar nu att ett nytt krig mellan så kallade mc-gäng (är det några av dom som kör mc överhuvud taget numera?) ska bryta ut. Detta för att de redan etablerade Hells Angels och Bandidos fått allvarlig konkurrens av Outlaws som är på väg att växa.
Men för att kriga (och när mc-gäng krigar, ja då är det på liv och död) behöver man soldater och det håller Outlaws på att samla ihop i ett antal skånska småkommuner.
I den här världen är det i alla fall en sak som är precis likadan som i den värld som de anser sig stå över: det är fotfolket som får offra sig medan ledarna sitter säkert i skydd så länge de kan.
Men ibland når våldsamheterna ända upp i toppen.
Man vet inte vad man ska hoppas på: Att tro att polisen ska få kontroll över detta är väl att hoppas på för mycket (gå in och kolla på gängens hemsidor, främst där det finns bilder, så förstår ni att det är en hård nöt att knäcka).
Man får väl sikta in sig på att se till att oskyldigt folk inte kommer i kläm.
Varför kan de inte vara som dessa knuttar?

Jah Hollis

5 kommentarer:

Anonym sa...

Lantisar? Du skriver tydligen bara för nollorna i fjollträsk.

Jah Hollis sa...

Tomelilla, Skurup, Sjöbo, Bjuv, Klippan. Det är landet det. Inga världsmetropoler direkt. Och det här handlar om killar från landet som vill vara med de stora grabbarna och leka.

Frukostflingan sa...

Krig har väl förekommit i alla tider och det är alltid de små vanliga människorna som kommit i kläm!

Sånger från nedre botten sa...

Jah, skriva för fjollträsk, hahaha.

Pucko! Det är bara vi i 08-området som har dialektfilter som hajar vad Jah menar. Jag lovar. Min morsa har läst honom och hon fattar fortfarande ingenting.

Jah Hollis sa...

SFNB: Jag hoppas du kan bistå med översättning och tolkning.