Twingly statistik

onsdag 22 augusti 2007

Prisa Jah, där kom skatteåterbäringen...

Nu drar det ihop sig till att fixa nummer två av måste-grejorna under årets semester: ett besök hos min gamla mor i den forna hemstaden. Att ordna hyrbil var lätt som en plätt: boka via nätet i går och sedan en promenad i dag till Statoilmacken.
Dagens överraskning nummer ett var att det var varmt och soligt ute, ett sommarväder man sällan upplevt här hemma denna sommar. Sedan var det bara att köra hem sommarbilen till den parkeringsplats jag numera hyr.
När sedan posten vittjades meddelade Skatteverket att de skickat tillbaka närmare 9 000 kronor av de 12 000 jag tidigare betalat in som restskatt. OK, jag fick inte allt tillbaka, men pengarna kommer väl till pass nu.
I kväll bjuder Malmöfestivalen på Den Skånske Rocklegendaren med stort DSR: jag talar om Peps Persson som spelar redan klockan 18 på Mölleplatsen, dit även folkpunkarna Levellers, med flera, kan tänkas locka en hel del folk.
Själv ska jag träffa M inne i stan för att botanisera lite till bland matutbudet. Sedan blir det quiz, ett stillsamt sådant för mig eftersom jag ska ratta semesterbilen mot det vilda Småland i morgon eftermiddag.
Det blir högst en åtta-tio öl.
Doh!!! :-)

Jah Hollis

Inga kommentarer: