Twingly statistik

torsdag 25 januari 2007

Gnälliga krönikörer i Journalisten

Stön! (Som vodkan, minns ni var ni läste om den först?!) Det har varit en jobbig kväll, slitigt på jobbet helt enkelt. Men nu kan jag koppla av lite med Leno och ett blogginlägg.
Och i dag ska det handla om tidningen Journalisten som håller sig med ett par rätt tradiga krönikörer. Kanhända kändes Ira Mallik och Kjell Häglund fräscha när de började skriva krönikor i Journalisten, men nu känns det som om de skriver efter en mall och alltid är lite arga, men kanske inte så jätteunga längre.
Ira Mallik har jag träffat för många år sedan när hon sommarvikarierade på samma arbetsplats som jag hade jobb på. Hon var en rätt trevlig tjej vill jag minnas, men nu framstår hon i Journalisten som en gnällspik av guds nåde.
Alltid, alltid, alltid har alla andra fel, fel, fel och Ira Mallik rätt, rätt, rätt. Inte ett spår av tvivel där. Kommer att tänka på Pravda, det står väl för sanningen med stort S, eller?
Det är ett konstigt sätt att debattera på: att dra alla över en kam samtidigt som man hackar på andra för att de drar alla över en kam.
Kjell Häglund orkar jag inte ens kommentera. Det är svårt att ta Kungen av överdrifter på allvar.

Jah Hollis

Inga kommentarer: