Twingly statistik

söndag 28 januari 2007

Porrstjärna anses ironiskt nog bäst klädd

Jag såg att den gamla porrmodellen Dita von Teeses namn plötsligt dök upp överallt, från den grundaste modeblogg till gamla ärevördiga högertidningen Svenska Dagbladet.
Anledningen: hon medverkade vid Ellegalan (i Stockholm) och fick utmärkelsen Årets mest välklädda internationella stjärna.
Men hennes förflutna med mer kläder av än på tycks nu vara lika bortraderat som Trotskij från en bild på Stalin.
Så nu vill jag direkt varna er som är allergiska mot pornografiska bilder eller som tar illa vid er på något sätt av att se sådana: länkana som dyker upp nu leder nämligen till en del sådana bilder.
Dita von Teese har kanske inte verkat i de mest hårdporriga sammanhangen, men å andra sidan har det ofta handlat om lite mer udda intressen. Inte för att jag bryr mig, hon får väl syssla med vad hon vill.
Jag kan ändå inte låta bli att tycka det är lite kul att hon nu är med och för porren in i ”de fina salongerna”, eller är det inte självbilden man har på Elle (man hade ju till och med en minister som gäst). Porren vinner både respekt och mark med Dita, verkar det som.
Och märk nu att jag inte ens nämnt Marilyn Manson!

Jah Hollis

1 kommentar:

Anonym sa...

Ett reducerande av människor till objekt eller maskiner med funktioner som skall utnyttjas - oavsett vad kan bara ske i ett samhälle där människans värde ses som skräp.