Twingly statistik

torsdag 4 januari 2007

Ni censurerar väl inte intressant.se?

Jag blev lite purken när jag pingat ett blogginlägg till intressant.se två gånger i dag utan att det dök upp på listan. Inte finns det väl någon som sitter och rensar bort ett enkelt inlägg om att en bra musiker kommer till Sverige?
Man vill ju inte tro det, men det det har varit mycket tekniktjafs den senaste tiden och jag har kanske blivit överkänslig för motigheter.
Det fortsatte med att det gick uruselt på quizet i kväll och humöret sjönk i botten. Nu testar jag med detta purfärska inlägg. Inte mycket att läsa egentligen, men jag blir glad om det nu hittar vägen fram till intressant.se.

Jah Hollis

2 kommentarer:

Biggles sa...

Jag använder själv Blogger, och har stött på två problem som hindrar en från att komma upp på intressant.se:

1. Se till att hela inlägget finns med i atom/rss flödet. Det finns en inställning för detta. Själv var jag tvungen att slå av och sedan på igen denna inställning för att det skulle fungerar för mig. (Blogger är buggigt som vanligt...)

2. Intressant utgår från när inlägget skapades, inte när det publicerades. (Tittar man i rss-flödet finns det flera olika datum.) Om du skriver ett inlägg och sparar det som en "draft" i Blogger, för att senare fortsätta på det ett tag senare och slutligen publicera det, kommer Intressant tro att det publicerades det datum du började skriva på det. (Det är inte osannolikt att dina inlägg faktiskt finns med, bara långt tillbaka i tiden...) Min lösning är att inte publicera dom inlägg jag skrivit som "drafts", utan i sista stund skapa ett nytt inlägg och kopiera texten dit.

Hoppas att detta hjälper dig och andra som har problem!

Jah Hollis sa...

Tack för tipset. Är man som jag lite dataoteknisk är det alltid en lättnad om man får lite hjälp och förklaringar.