Twingly statistik

lördag 17 mars 2007

Bakfylla, halsont, S:t Patricks och storm

Usch, så svartsynt jag verkade vara i natt. Men det känns hoppfullt att jag överhuvud taget kunde skriva och stava efter att vi så grundligt firat BT:s födelsedag.
Nu får jag betala för det roliga, och som lök på laxen har jag fått ont i halsen. Den där varianten när det gör ont att svälja och som jag faktiskt inte känt av på åratal.
Huvudvärken får jag väl sätta upp på mitt eget konto.
Lite turligt hade jag en ask halsontstabletter i badrumsskåpet, en som faktiskt inte var utgången ännu. Och huvudvärkspiller finns det där alltid.
Nu tycks dessutom stormen som man förvarnat om ha nått oss. Det verkar blåsa huggormar ute trots att himlen år blå och solen lyser.
Allt detta sammantaget är inte så bra, eftersom jag måste ge mig ut på stan och leta i affärer efter en sak jag heligt lovat att köpa åt en person. Och där finns det inte något sätt att komma undan det.
Och så är det S:t Patrick’s Day i dag. På Irland har man redan varit igång och festat ett par dagar. Jag misstänker att det kommer att svingas en och annan bägare här också.
Ja, det är bara att ta tjuren vid hornen.

Jah Hollis

2 kommentarer:

Frukostflingan sa...

Allt ont verkar drabba skåne idag! Sköt om dig :-)

Jah Hollis sa...

Tack för omtanken!
Jag lyckades i alla fall att göra vad jag skulle på stan i dag. Nu mår jag själv dessutom mycket bättre (kanske tack vare en stadg brunch i eftermiddags). Kanske skulle man ut och fira S:t Patrick, lite, lite i alla fall.