Twingly statistik

måndag 12 mars 2007

Koka soppa på en schlagerspik

Nu är schlagerfinalen över för den här gången och vi får försöka hålla oss till Europafinalen i maj till vi får nästa dos. Värst lär det bli för kvällstidningarna att hålla liv i glöden.
Men kom inte och säg att de inte lärt sig koka schlagersoppa på spik. På Expressens webb kan vi i dag, söndag, läsa om schlagerstjärnorna som var med om ett ”branddrama”. Det var Andreas Johnson, Sanna Nielsen och Sonja Aldén som var och signerade skivor i något köpcentrum och hamnade i detta fruktansvärda drama.
Att Expressens kriterier för vad som är ett ”drama” inte kräver att det är mycket dramatik inblandad framgår klart om man läser artikeln som det krävts tre journalister för att få ihop (i originalversionen).
Ingen av de inblandade tycks ha sett vare sig eld eller rök när brandlarmet gick och köpcentrat utrymdes. Andreas Johnson tyckte mest det ”var trist att behöva avbryta skivsigneringen.”
Gäsp så dramatiskt!
Snäppet bättre var Expressens ståry om det ”blodiga bråket på efterfesten” när schlagerfinalen var avklarad.
Det var ett fyllo som ramlat ner från en stol och slagit skallen i så att han började blöda.
Sedan blev han oregerlig när vakterna tyckte han skulle ta och lugna ner sig lite.
Blodigt bråk var det, ja.
Tjenare!

Jah Hollis

1 kommentar:

Frukostflingan sa...

Hela livet är ju ett drama om man ska använda Expressens definition, men de har väl inget bättre för sig på redaktionen än att skriva en massa strunt...