Twingly statistik

onsdag 28 mars 2007

Åh, låt mig vinna några miljoner på Lotto!


Jag var och förnyade mina lottorader i dag, för jag vet inte vilken gång i ordningen. Men nu är det så att jag hållt på så länge att jag vet utantill vilka nummer jag har och om jag slutade skulle det gräma mig oerhört om jag fick se en vinstrad som jag kunde haft.
Ja, ja, jag vet det där med sannolikheten och blixtnedslagen och alltihop.
Men jag har faktiskt fått in några vinster genom åren som gett ett antal tusenlappar tillbaka. Dock väntar jag fortfarande på Den Stora Vinsten.
Många tycker säkert det är fånigt och bortkastade pengar och så vidare. Men man blir knappast miljonär på ett vanligt kneg heller, så varför inte ta chansen om man har råd till det?
Och just nu vet jag vad jag skulle kunna lägga pengarna på.
Jag var för M:s räkning och tittade på ett hus (ja det är faktiskt två små på samma gård) i dag (bilden ovan).
Och jag tänkte spontant: Åh så skönt om man hade haft ett antal miljoner att slänga upp och säga ”Jag tar dom!” Så, snälla Drakula, låt mina nummer komma upp medan jag är i London!

Jah Hollis

PS. Det finns ett antal filmer om Lotto och lottospelare. Klart sevärd är Lottomiljonären. Den danska Lotto har jag inte sett, men en recensent kallade den ”den kanske sämsta danska film jag sett”. Men det är bra skådisar i den. DS.

5 kommentarer:

Frukostflingan sa...

Jag håller tummarna för en liten vinst!

Jah Hollis sa...

Jag tackar och håller tummarna för en stor vinst. :-)

Ankan sa...

Spelar man inte, vinner man inte...

Anonym sa...

Jag och sönerna hade 13 rätt på stryket i lördags. Lill-Åke var övertygad om att Bosnien skulle slå Norge på bortaplan och Albin kände på sig att att England skulle kryssa borta mot Israel. Dessutom bockade vi i rutan för dubbelvisnten och 3 mål i match nummer 1 (Spanien-Danmark). Respekt! Vi är inte miljonärer, men pojkarna har köpt nya mobiltelefoner. 13 rätt gav 10 papp.

/Hermansson

Jah Hollis sa...

Ni kan få tippa åt mig nästa gång. Tänk att ha barn med sådana gåvor.