Twingly statistik

tisdag 8 maj 2007

Nu missar jag ännu en MFF-match

"Does anybody here
remember Vera Lynn…"

Jag gör samma eleganta trick som en bloggare jag rekommenderar er att kolla. Inleder mitt inlägg med lite text från en låt jag fått i skallen.
Den är från Pink Floyds The Wall: Vera, och Roger Waters och hans band spelade den i Globen när jag och min polare Ol Hell var där nyligen (nej det är inte den låten på den här videon).
Jag vet att RW är en gammal dinosaurie, men jag har alltid gillat Pink Floyd och den här låten, Vera, är så melankolisk. Jag tycker den handlar om något man förlorat, en känsla av något man skulle vilja behålla.
Ren melankoli är en känsla man inte ska förneka.
Och en känsla av förlust är det att inte kunna gå på Malmö stadion denna tisdag som nyss börjat. MFF tar sig an Hammarby, och jag är ledsen alla hammarbyiter, men det kan bara gå på ett sätt.
Och jag hade velat vara där i stället för att tillbringa kvällen på jobbet. Men vi får väl hoppas att tv:n fungerar som den ska och att man kan hinna titta lite på matchen.

Jah Hollis

5 kommentarer:

Sånger från nedre botten sa...

Tank jo, som Groucho skulle ha sagt.

Hur en allsvensk match 2007 slutar innan den är spelad borde till och med en iffiffare hålla sig för god för att sia om. Det räcker väl med att jag skriver: 22 april 2007?

Missar oxå matchen, har inte c+, kanske blir det text-tv-pundande. Fast frågan är om det inte är skönare att läsa bok för dottern...

Sånger från nedre botten sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Jah Hollis sa...

Usch, ja. Skånederbyn är inte alltid så kul som de borde vara.
Läs du för din dotter, det verkar vettigt.
Men kasta ett sneglande öga på text-tv:n då och då.

Ankan sa...

Nu bryr jag mig inte nämnvärt om matchen ifråga, så det så. Men, jag satt själv en "viktig" match för inte så länge sedan och kollade på Aftonblaskans nya tjänst Zoom. Lite knasigt, men i brist på att vara på plats, radio och TV, så fungerade det. Men nån höjdare var det inte.

Sånger från nedre botten sa...

en mer knasigt blir det om lyssnar till radiosporten samtidigt, nästan som italiensk film.