Twingly statistik

lördag 5 maj 2007

Vem blev chockad av den debuten?

I kväll, lördag den 5 maj 2007, kan man om man inte har något bättre att göra av sitt liv slå ihjäl en timme framför burken med att titta på Stina Dabrowskis pratshow. Den som originellt nog döpts till Stina!.
Där kan man få se och höra Börje Ahlstedt, en svensk skådislegendar som det väl snart börjar växa mossa på. Sedan dyker en hjärndöd modebrud vid namn Ebba von Sydow upp för att delge publiken sin levnadsvisdom.
Hon får sällskap av Janne ”Ring så granskar vi” Josefsson och en Jens Lapidus, som enligt SVT:s egna förhandsinformation ”chockdebuterat” med kriminalromanen ”Snabba Cash”.
Exakt vem eller vad som chockats av denna debut framgår inte. Undrar vad det är för träskalle på SVT som kommit på den formuleringen?
Sedan blir det musik med, gäsp, Moneybrother, Salem Al Fakir och Säkert! Trendkänsligt och förutsägbart så att man somnar på förhand.
För övrigt känns det som hela pratshowskonceptet är så söndertjatat och urvattnat att det håller på att självdö. Tur att man inte har någon tv.
Kanske skulle man ut och satsa på något seriöst i stället.

Jah Hollis

Inga kommentarer: